Szkander – Gála és VK után

Nem tétlenkednek a szkanderosok. A sportág hazai legjobbjai a halásztelki profi gála után több versenyen is asztalhoz álltak, amellett a szkandert is népszerűsítették.

A válogatott előbb a szlovákiai világkupán szerepelt eredményesen, hiszen több érmet is begyűjtöttek a legjobbak. Ezután a balatonedericsi országos bajnokságon lehetett látni a keret tagjait, ahol népes mezőny vett részt.

„A szkanderosok mindig is tettrekész emberek voltak. Ez pedig ezen a nyáron is kiderült. A profi gála, az ob és a világkupa mellett a Dóró Team a Zánkai Erzsébet Táborban népszerűsíti a sportágat a gyerekek körében” – számolt be a közelmúlt történéseiről Csabai Atilla, a Magyar Szkander Szövetség elnöke.

Dóró Zsolt szövetségi kapitány elmondta, jövőre is folytatják a sportág népszerűsítését. „Négy héten keresztül találkozhatnak velünk a táborozók Zánkán. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszik majd a szkander a gyerekeknek. Nagyon aktívak, egy-egy alkalommal több száz gyereket mozgatunk meg. Úgy gondolom, hogy ez egy sikeres projekt” – tette hozzá a szövetségi kapitány.  

Vélemény, hozzászólás?