Jet-ski Eb: Tíz dobogós helyezés az időmérőkön

Remek formában vannak a magyar jet-skisek Lengyelországban. A sportág Európa-bajnoki futamának Ełk ad otthont, és ugyanott bonyolítják le a hétvégén a junior világbajnoki futamot is.

A Magyar Jet-Ski Szövetség információi szerint a magyarok, illetve a magyar liszensszel versenyzők összesen nyolc dobogós időmérős helyet csíptek el az időmérőn.

Cseke Zsolt, Kevin Reiterer (osztrák versenyző, magyar liszensszel) elsőként zárt, míg Major Marcell, Jászai Csongor, Kis Bence, Marcus Jörgensen (dán versenyző liszensszel) második lett. Hársfalvi Gergely és Komonyi Lajos a harmadik leggyorsabb időt érte el az Eb-időmérőn.

Komonyi Lajos és Jászai Csongor a junior vb-futamon is indultak. Előbbi versenyző 3., utóbbi pedig a 2. helyen kvalifikált.

„Ezek az eredmények több, mint biztatóak. Ráadásul a következő és egyben zárófutam a Nyíregyháza melletti Leveleken lesz július 15. és 18. között. Bízom benne, hogy mindenki át tudja menteni a formáját akkorra.”- összegzett Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke.

Vélemény, hozzászólás?