Kick-box: kezdők és haladók is versenyeztek Nádudvaron

A hétvégén zajlott a VII. Nádudvari Gasztro Kupa, amelyen 37 klub kick-boxosai 570 nevezést adtak le. A 12-dik alkalommal megrendezett megméretésen – amely korábban más néven futott – az idei volt az első alkalom, amikor kezdő kategóriát is meghirdettek, méghozzá minden súlycsoportban.

A nádudvari Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola sportcsarnokában bonyolították le a viadalt, amely a négy tatamis szabályrendszerben – pointfighting, light-contact, kick-light és formagyakorlat – adott lehetőséget a versenyzésre. A tornacsarnok teljes területén folytak a küzdelmek, egy kis különterem pedig a formagyakorlat kategóriáknak volt fenntartva.

A kupára – amelyre az idén 10 éves fennállását ünneplő Rácz Kickboxing Team szervezésében került sor –  ezúttal is az ország több szegletéből érkeztek a sportolók, a többi között  Debrecenből, Budapestről, Békéscsabáról, Nyíregyházáról és Körmendről is. Ráadásul ezúttal a határon túlról is érkeztek kihívók, ugyanis az ungvári klub harcosai is megmérették magukat, hiszen a hazájukban, Ukrajnában mostanában nem tudnak versenyezni.

Vélemény, hozzászólás?