Nyolc gólos meccs Podbrezovában

Hiába szerzett három gólt, mégis kikapott a Kassa a szlovák labdarúgó élvonalban. Az újonc együttes a Podbrezova otthonában lépett pályára a 9. fordulóban, ahol helyenként bátor játékkal vétette észre magát.

A fordulatos találkozón a Kassa szerezte meg a vezetést. A 13. percben Miloš Lačný talált be. A válaszra a 27. percig kellett várni, amikor a hazaiak középpályása, Patrik Blahút egalizált. Blahút ezután a vezetést is megszerezte, így 2-1-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző a szünetben.

A levegőben azonban már akkor benne volt, hogy a gólgyártásnak korántsincs vége. Több vendégcsere következett, főleg a középpályát húzták újra a kassaiak. Meg is lett az eredménye: Michal Faško goljával 2-2- az 52. percben.

A 63. pecben Faško passzolt a csereként beállt Dávid Gallovič-hoz, és máris 2-3.

A 83. percben büntetőhöz jutottak a hazaiak, ezt Jozef Špyrka értékesítette, a maradék két gólt pedig a 85., és a 90. percben szerezte a Podbrezova Okunola és Osei révén.

Podbrezová – FC Košice 5-3 (2-1)

Gólok: 27. a 36. Blahut, 84. Špyrka (11-es), 87. Okunola, 90. Osei, és 13. Lačný, 53. Faško, 63. Gallovič.

Podbrezova: Ludha – Oravec, Bakaľa (68. Špyrka), Grešák – Kováčik, Bajo (76. Ďatko), Paraj, Blahút (76. Okunola) – Galčík (68. Sanusi), Kabongo (68. Kuzma), Osei. Tréner: Roman Skuhravý.

FC KOŠICE: Putnocký – Jakubko (46. Jonec), Šindelář, Greššák – Fabiš, Golikov, Qose (46. Gallovič), Mizerák – Faško, Lačný (74. Sagna), Tidjani (46. Liener). Tréner: Anton Šoltis.

Vélemény, hozzászólás?