Kassán győzött a DAC

A Kassa otthon 3-0-ra kikapott a Dunaszerdahelytől. A Nike Liga 13. fordulójában a kassai együttes  a szünet előtt kétgólos hátrányban volt, a folytatásban nem sikerült szépíteni, sőt a vendégek egy újabb találattal állították be a végeredményt.

Az új edző, Ján Kozák több ponton frissített a kezdőcsapatot illetően, ám előnyhöz a vendégek jutottak. Az 5. percben Goure volt a gólszerző. A második találat a 17. percben esett, amikor Andzouan volt eredményes. Mindkét oldalon próbálkoztak a vezetőedzők a frissítésekkel a folytatásban, ez végül a dunaszerdahelyieknek sikerült jobban, egyrészt tartani tudták a 2-0-ás vezetést, másrészt Andzouan a 85. percben újabb gólt szerzett, így 3-0-s DAC-os győzelemmel ért véget az összecsapás.  

 FC Košice – Dunaszerdahely 0:3 (0:2) 

Gól: Goure (5.) Andzouana (17. és 85.)

FC KOŠICE: Putnocký – Golikov, Fabiš, Jonec, Šindelář, Mizerák – Qose (71. Vasiľ), Gallovič – Faško (88. Sovič), Medved, Liener (59. Sagna). Edző: Ján Kozák Jr.

DAC: Popović – Gruszkowski, Csinger, Valor, Andzouana – Dimun (66. Vitalis), Romero (66. Káčer), Cermák – Trusa (75. Mendez), Goure (88. Barisić), Herc (88. Veselovský). Edző: Guľa Adrián

Vélemény, hozzászólás?