Volt Fradi-játékos és diósgyőri labdarúgó is érkezett az FC Kassához

Kapus és támadó poszton is erősített az FC Kassa. A Szlovák Niké Labdarúgó Ligában szereplő együttes túl van a felkészülési mérkőzéseken, a hétvégén pedig már kupameccset játszik a többségi magyar tulajdonban lévő csapat.

Farkas Balázs sportigazgató elmondta, hogy a portugál Cristiano Figueiredo érkezett a kassai kapuba, aki rutinos hálóőrnek számít. „Cristiano a portugál bajnokságban edződött, de védett a román élvonalban és Bulgáriában is. Ő a Várnától érkezett. Az amerikai Zyen Jones is csatlakozott hozzánk, aki volt a Ferencváros alkalmazásában is, és ismeri a szlovák bajnokságot, hiszen nem is olyan régen a Trnava játékosa volt, legutóbb az észt Kalju FC-t erősítette. Diósgyőrből Kassára tette át székhelyét Jérémie Obounet is, a gaboni válogatott kölcsönben van nálunk.” – számolt be az érkezőkről Farkas Balázs, aki elmondta, további igazolások várhatók.

A csapat a felkészülési meccsek során kikapott a Nyíregyházától 1-0-ra, majd a Mezőkövesdet és a Kazincbarcikát is legyőzte 2-1-re.
A tavaszi rajt előtt a Kassa egy elmaradt kupameccsét pótolja, szombaton a Trnavát fogadja.

Fotók: Simon Pavlisin

Vélemény, hozzászólás?