Otthon ikszelt a Kassa

Egy pontot otthon tartott a Kassa a Szlovák Niké Liga 20. fordulójában. Az FC Kassa a Podbrezovát fogadta, és 0-0-ra végződött az összecsapás.

Ifjabb Ján Kozák a kassai edző, az előző, trencséni találkozóhoz képest két változtatást hajtott végre a kezdőcsapatban. A piroslapos Golikov helyett Petrák kezdett, Innocentit pedig Jonecet váltotta. A többségi magyar tulajdonban lévő labdarúgóklub kiválósága Medved, még a kezdősípszó előtt átvette a decemberi teljesítményéért a hónap játékosa díjat, ezt követően esőben indult útjára a labda. A találkozó kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, a hazaiak rendre ígéretes támadásokat vezettek, ám gól nem esett egyik oldalon sem.

Statisztika

FC Kassa – Podbrezová 0-0

Kassa: Figueiredo – Sindelár, Kruzliak, Innocenti – Fabis, Gallovic, Fasko (90. Sovic), Gressák (62. Qose), Petrák (62. Davis) – Medved, Obounet (74. Jones). Edző: Ján Kozák Jr.

Podbrezová: Rehák – Bartos, Bakaľa, Gresák (9. Oravec) – Kovácik, Paraj, Bajo, Chyla (69. Markovic) – Galcík (46. Kabongo), Asinor, Sanusi (84. Okunola). Edző: Roman Skuhravy.

FOTÓ: Simon Pavlisin

Vélemény, hozzászólás?