Teqball – Magyar érmek a Belga Nemzetközi Teqball Openen

Női párosban, vegyespárosban és férfi duóban is magyar sikerrel ért véget a Belga Nemzetközi Teqball Open. A nőknél – duóban – Péchy Petra és Vicsek Nóra (REAC Sportiskola SE) sikerével ért véget a viadal, itt a 2. helyen is magyarok zártak, miután Kota Gabriella és Ács Krisztina (Rába ETO)  lett az ezüstérmes. Vegyespárosban Bányik Csaba és Ács Krisztina (Rába ETO) nyert, megelőzve a Kota Gabriella, Katz Balázs (Rába ETO) párost.

A férfiaknál a duót Blázsovics Ádám (REAC Sportiskola SE) és Györgydeák Apor (Góbék Teqball Team) nyerte meg, Bányik Csaba és Katz Balázs előtt. Női egyéniben a Puskás Akadémia játékosa, Izsák Anna ezüstérmes lett. A Belga Nemzetközi Teqball Openen a Blázsovics Ádám, Péchy Petra kettős is dobogóra állt, mivel ők vegyespárosban harmadikok lettek.

A sportágban hamarosan megkezdődik a MOL Országos Teqball Bajnokság. Az 1. fordulónak a fővárosban a Nemzetközi Közszolgálati Egyetem ad otthont április 20-án és 21-én. A Ludovika Arénában asztalhoz állók az országos bajnoki cím mellett a világbajnoki részvételért is harcolnak majd.

Vélemény, hozzászólás?