Ritmikus gimnasztika Eb – Látványos az Eb promófilmje

Már több platformon is látható a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság promófilmje. Az alkotásban a magyar válogatott felnőtt versenyzői szerepelnek. Központi alakja a kétszeres olimpikon, vb-érmes Pigniczki Fanni.

A forgatást megelőzte az edzőtermi feltérképezés, ahol a stáb a szakmai vezetőkkel konzultálva megnézte a ritmikus gimnasztikázók gyakorlatait. A klipet stúdióban rögzítették.

A kisfilm visszaadja azokat a látványos művészi mozdulatsorokat, nőiességet és zeneiséget, amit a ritmikus gimnasztika tud nyújtani a nézőknek. Egyben ott lüktet végig a „Together in Motion” érzés. Ez az Eb szlogenje, amely magyarul így hangzik: „Együtt Mozgásban”.

Az 1 perc 20 másodperces videó öltözői jelenettel indul, zárásként pedig együtt láthatjuk a teljes felnőtt válogatottat. A hazai rendezésű Eb alatt a nézők minden bizonnyal többször is megnézhetik Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna és az együttes kéziszer csapat tagjainak produkcióját.

A 40. Európa-bajnokságot május 22. és 26. között rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ), a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében.

Promófilm:
https://www.youtube.com/watch?v=0pDgULwlH3M

Vélemény, hozzászólás?