Kassai győzelem a rangadón!

A Kassa nyerte a keleti rangadót! A szlovák labdarúgó Niké Liga 16. fordulójában a többségi magyar tulajdonban lévő FC Kassa hazai pályán a Zemplín Michalovce (Nagymihály) ellen nyert 2-1-re.

A találkozó első gólját a hazaiak szerezték a 17. percben, amikor Tidjani Anaane volt eredményes. Innentől felpörgött a találkozó, a nagymihályiak is ígéretes akciókat kidolgozva veszélyeztették a kassai kaput, amely előtt vagy a védelem, vagy pedig Kira kapus mindig a helyén volt. Egészen a 85. percig, amikor a nagymihályiak védője, Daniel Magda egyenlített.

Már-már úgy tűnt, hogy a keleti rangadó iksszel zárul, de ekkor még hátra volt a slusszpoén: Bernard Petrák, a Kassa balhátvédje túl a rendes játékidőn, a 91. percben beállította a 2-1-es végeredményt.

FC Kassa – Michalovce (Nagymihály) 2:1 (1:0)

Gól: Tidjani (17.), Petrak (90.+1.), illetve  Magda (85.).

FC Kassa : Kira – Fabiš, Greššák, Šindelář – Qose (81. Sovič), Gallovič, Jonec, Mizerák (85. Petrák) – Faško, Medved, Tidjani (67. Liener). Edző: ifjabb Ján Kozák

Michalovce: Frelih – Jeřábek, Vaško, Volanakis – Magda, Zubairu (46. Musák), Danko, Šimamura, Šimko – van Kessel, Jánošík (79. Pavúk). Edző: Struhár Péter.

Fotó: Peter JESENSKÝ

Vélemény, hozzászólás?