Socca Bajnokok Ligája – A nyolcaddöntőben búcsúzott a magyar bajnok!

A nyolcaddöntő volt a végállomás! A magyar bajnok National Iron Team (NIT) a socca BL-ben kikapott a georgiai Caucasustól.

A szlovéniai Mariborban zajlik az 5+1-es kispályás labdarúgás legrangosabb európai kupasorozata. A csoportmeccsek során a magyarok egy kezdeti megingást követően magabiztosan zártak a kvartett élén.

A C-csoportban egy döntetlennel nyitottak az angol International FC ellen. 1-1 lett annak a találkozónak a végeredménye. A második összecsapáson a mieink a román Boromirt győzték le 2-1-re. Az utolsó csoportmeccsen az olasz Traina következett, és egy magabiztos NIT-siker, a 4 szerzett gól mellett érintetlen maradt a hálónk.

A nyolcaddöntőben a georgiai Caucasus végül 2-1-re nyert a National Iron Team ellen, így a magyar együttesnek ez volt a végállomás a tornán.

Budai Richárd csapatvezető így értékelt a Caucasus elleni vereség után: „Több sérülés is nehezítette a csapatot. Sajnos a végére elfogytunk, összességében csalódottak vagyunk, hiszen nagyobb reményekkel érkeztünk Mariborba. Van még hova fejlődni, mert a nemzetközi mezőny nagyobb ritmust diktál”.

Vélemény, hozzászólás?